Şırnak'ta kaybolan iki gençten acı haber: Cansız bedenleri göletten çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta kaybolan iki gençten acı haber: Cansız bedenleri göletten çıkarıldı

Şırnak\'ta kaybolan iki gençten acı haber: Cansız bedenleri göletten çıkarıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde kaybolan Ferhat Şanlı ve İdris Alptekin'in cansız bedenleri Saklan Köprüsü Göleti'nde bulundu. İki genç, motosikletle evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştı. Göletten çıkarılan cenazeler otopsi için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

15.06.2023 19:34  Güncelleme: 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAK'ın İdil ilçesinde kendilerinden iki gündür haber alınamayan Ferhat Şanlı (22) ve İdris Alptekin'in (25) Saklan Köprüsü Göleti'nde cansız bedenleri bulundu.

İdil ilçesinde yaşayan Ferhat Şanlı ve İdris Alptekin, iki gün önce Silopi'ye gitmek için motosikletle evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Şanlı ve Alptekin eve dönmeyince aileleri polise kayıp başvurusunda bulundu. Bugün öğleden sonra ilçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Saklan Köprüsü Göleti'nde 2 erkek cesedi ihbarı yapıldı. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, yaptıkları incelemede ölen kişilerin Şanlı ve Alptekin olduğunu belirlendi. Göletten çıkarılan cenazeler otopsi için morga götürüldü. Gölette yapılan aramada Şanlı ve Alptekin'e ait motosiklet de bulunarak, sudan çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta kaybolan iki gençten acı haber: Cansız bedenleri göletten çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement