Şırnak'ta Terör Mağduru Çocuklara Tır Dolusu Giysi Yardımı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Terör Mağduru Çocuklara Tır Dolusu Giysi Yardımı

Şırnak\'ta Terör Mağduru Çocuklara Tır Dolusu Giysi Yardımı

Deniz Feneri Derneği, MÜSİAD ile LC-Waikiki firmasının yardımı ile Şırnak'taki terör mağduru öğrencilere dağıtılmak üzere bir TIR dolusu mont, ayakkabı, bot, kazak, hırka, pantolon, gömlek, bere, eldiven, atkı, çanta ve tunik gönderdi.

28.12.2016 10:58

Deniz Feneri Derneği, MÜSİAD ile LC-Waikiki firmasının yardımı ile Şırnak'taki terör mağduru öğrencilere dağıtılmak üzere bir TIR dolusu mont, ayakkabı, bot, kazak, hırka, pantolon, gömlek, bere, eldiven, atkı, çanta ve tunik gönderdi.

Deniz Feneri Derneği ile MÜSİAD'ın ortaklaşa yürüttüğü ve LC- Waikiki tarafından desteklenen "Çocuklar Üşümesin" projesiyle terör mağduru öğrencilere dağıtılmak üzere bir TIR dolusu kışlık giysi yardımı, dün Şırnak'a geldi. 2 bin terör mağduru çocuğa içinde mont, ayakkabı bot, kazak, hırka, pantolon, gömlek, bere, eldiven, atkı, çanta ve tunik olmak üzere, 690 bin lira değerindeki 50 bin parça giysi ve ayakkabı, Şırnak merkeze bağlı 26 okuldaki öğrencilere dağıtılacak.

Dağıtımları İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılacak. Giysileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etmek için Şırnak'a gelen Deniz Feneri Saha Sorumlusu Emre Coşkun, yardımlarının Şırnak'la sınır kalmayacağını önümüzdeki günlerde Cizre ve diğer terör mağduru bölgelerde de devam edileceğini söyledi. Yaklaşık 50 bin parça giysi getirdiklerini belirten Coşkun, "Deniz Feneri Derneği ile MÜSİAD'ın ortaklaşa yürütmüş olduğu ve LC WAİKİ firmasının desteklediği 'Çocuklar Üşümesin 2016' programının meyvelerini vermeye başlıyoruz. Dün sabah TIR'ımız Şırnak'a giriş yaptı. ve şuan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün deposundayız. İnşallah bugün Şırnak merkezinde bulunan 26 okula 50 bin parçaya yakın kışlık giysi yardımımız olacaktır. Bin yıllık kardeşliğimizin meyvelerini burada alıyoruz. Kardeşliğimizi kimse bozamayacak. Deniz Feneri Derneği her daim terör mağduru ve doğu bölgesinde yaşayan halkımızın yanında olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bağışçılarımızın desteği ile haftaya inşallah Cizre'de 4 bine yakın öğrenciye yardım yapacağız. İnşallah destekçilerimizin desteği ile bölgedeki tüm terör mağduru ailelere yardım yapılmaya devam edilecektir. Burada İl Milli eğitim Müdürlüğü'ne ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bize çok destek oldular. 690 bin lira değerindeki giyim malzemesini buradaki terör mağduru öğrencilere dağıtacağız. Bağışçılarımızın desteği arttıkça inşallah bu sayılarda artacaktır. Dün sabah bir TIR'ımız geldi. İnşallah bu 5-10 TIR'a çıkacak" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli okullarda eğitim gören terör mağduru öğrencilere giysileri dağıtıldı. Yapılan giyim yardımından sonra öğrenciler, kendilerine verilen giysilerden dolayı Deniz Feneri Derneği yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Terör Mağduru Çocuklara Tır Dolusu Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement