Şişecam Düzcam Rüzgarı Rusya Müşterileri ile Balkanlar'da Esti - Son Dakika
Güncel

Şişecam Düzcam Rüzgarı Rusya Müşterileri ile Balkanlar'da Esti

Şişecam Düzcam Rüzgarı Rusya Müşterileri ile Balkanlar\'da Esti

9 – 12 Haziran tarihleri arasında Karadağ-Herceg Novi'de düzenlenen toplantıya, Rusya pazarında bulunan 35 firmadan toplam 75 kişi katıldı.

12.07.2016 17:04

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa'nın 2'nci dünyanın 5'nci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, 9 – 12 Haziran tarihleri arasında Tataristan'da bulunan müşterilerine özel Karadağ-Herceg Novi'ye bir gezi düzenledi.

İlki 2015 yılında gerçekleştirilen organizasyona katılım yüksekti. Rusya pazarında faaliyet gösteren 35 firmadan 75 müşterinin katıldığı Karadağ ziyaret kapsamında düzenlenen toplantıda yenilenen marka mimarisi, genişleyen ürün gamı, dekorasyon camları, ayna ve mimari camlar hakkında bilgi aktarıldı. Toplantıda, Türkiye'den Öncüoğlu+ACP Mimarlık'tan Murat Atalay; projelerinde kullandıkları dış cephe camları ve tercih etme sebepleri ile ilgili bir sunum yaparken, Rusya'dan Mariya Lyapunova da iç mimaride ayna kullanımı ve dekorasyon ile ilgili son trendleri hakkında bilgi verdi. İlgi çekici toplantının ardından katılımcılar sektör dinamikleri ve Rusya pazarı ile ilgili bilgi alışverişinde de bulundu.

Katılımcılara teşekkür plaketleri takdim edildikten sonra düzenlenen gala yemeğinde müşteriler memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şişecam Düzcam Rüzgarı Rusya Müşterileri ile Balkanlar'da Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement