Sivas'ın Suşehri ilçesinde 700 öğrenciye kışlık giysi yardımı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 700 öğrenciye kışlık giysi yardımı yapıldı

Sivas\'ın Suşehri ilçesinde 700 öğrenciye kışlık giysi yardımı yapıldı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'in girişimleri ve Türk Kızılay Suşehri Şubesi organizasyonunda, Türk Kızılay İstanbul Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, mont, pantolon, gömlek, kazak, bere ve şapkadan oluşan giysi paketleri gönderildi. Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, okul idareleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi dağıtıldığını belirtti.

23.11.2023 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde ihtiyaç sahibi 700 öğrenciye kışlık giysi yardımı yapıldı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'in girişimleri ve Türk Kızılay Suşehri Şubesi organizasyonunda, Türk Kızılay İstanbul Şubesi tarafından ilçede ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, bot, mont, pantolon, gömlek, kazak, bere ve şapkadan oluşan giysi paketleri gönderildi.

Belediye hizmet binası önünde yapılan törene katılan Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de 2016 yılından bugüne kadar bu tür organizasyonu yaptıklarını belirterek, okul idareleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi dağıtıldığını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ın Suşehri ilçesinde 700 öğrenciye kışlık giysi yardımı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement