Sivas'ta Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı

Sivas\'ta Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı

Şarkışla ilçesinde bir traktör ile 2 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

14.02.2014 21:34

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir traktör ile 2 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Şarkışla'dan Sivas istikametine giden Bekir Ünalan (27) yönetimindeki 58 HE 036 plakalı cip, Kayseri-Sivas karayolunun Çatalyol Köyü Kavşağı yakınlarında, önünde seyir halinde olan Seyhan Pınar (18) idaresindeki 58 FD 227 plakalı traktöre çarptı.

Arkadan gelen Eyüp Kaya'nın (22) kullandığı 58 HA 080 plakalı otomobilin de cipe çarptığı kazada, traktör sürücüsü Pınar (18) ve beraberindeki babası Ahmet Pınar (69) ile otomobili kullanan Kaya ve araçta bulunan babası Behçet Kaya (51) yaralandı.

Ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ahmet Pınar, buradaki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Ahmet Pınar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise Şarkışla'daki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bu arada, kaza sonucu iki parçaya ayrılan traktörden yola sızan mazot ve yağ nedeniyle karayolunun Sivas istikameti bir süre tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve ekiplerin gerekli çalışmaları tamamlamasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Traktörün arkasında ışık donanımının bulunmadığı ve kazanın bu nedenle meydana geldiği ileri sürüldü. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement