Sivasspor İstanbul'a İddialı Gitti - Son Dakika
Güncel

Sivasspor İstanbul'a İddialı Gitti

Sivasspor İstanbul\'a İddialı Gitti

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Sivasspor, ligde yarın karşılaşacağı Galatasaray karşılaşması için bugün uçakla İstanbul'a gitti.

25.09.2014 11:40

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Sivasspor, ligde yarın karşılaşacağı Galatasaray karşılaşması için bugün uçakla İstanbul'a gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen son antrenman, top kapma çalışmasıyla başladı. Pas çalışması ve açma germe hareketlerinin ardından antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Çalışmaya, rahatsızlığı nedeniyle Ümit Kurt katılmadı. Kırmızı beyazlı ekibin Galatasaray maçı kafilesinde, Korcan Çelikay, Ertuğrul Taşkıran, Hakan Arslan, İbrahim Toraman, Cicinho, Manuel da Costa, Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, Cihan Özkara, John Utaka, Ahmet Aras, Aatif Chahechouhe, Ziya Erdal, Burhan Eşer, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Batuhan Karadeniz, Mehdi Tevfik Taouil ve Macauley Chrisantus yer aldı. Takımın havaalanına hareketinden önce basın mensuplarına açıklamada bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal, Galatasaray maçının zor geçeceğini belirtti. Ziya Erdal, Galatasaray'ın çalkantılı bir dönem geçtiğini belirterek, "Bizim için de lig iyi başlamadı. İyi oynadık fakat bunu sonuçlara yansıtamadık. İnşallah, Galatasaray maçıyla tekrar çıkışa geçip, ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Puan veya puanlar için gidiyoruz." dedi. Galatasaray'ın büyük ve kaliteli bir takım olduğunu söyleyen Erdal, "Galatasaray iyi futbolcuları olan bir takım. Diğer maçlardan farklı bir maç. Daha iyi mücadele etmemiz ve daha iyi konsantre olmamız lazım. Hepimizin yüzde 100 oynaması lazım. Ama herhangi bir korkumuz veya çekincemiz yok. Her şey bizim kendi elimizde." diye konuştu. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor İstanbul'a İddialı Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement