Sivassporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sivassporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu

Sivassporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu

Sivassporlu yöneticiler ve futbolcular Orduspor karşılaşması öncesi kulüp tesisleri içinde bulunan restorantta düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

16.03.2012 13:56

Sivassporlu yöneticiler ve futbolcular Orduspor karşılaşması öncesi kulüp tesisleri içinde bulunan restorantta düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

Tesislerdeki yemeğe Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulüp yöneticileri Mehmet Oflaz, Ekrem Munar, Faruk Taşseten, Uğur Akkuş, Mehmet Ali Topal, Ömer Sepet, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcular katıldı.

Yemek sonrası bir açıklama yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Bu benim kendi düşüncemdi. Hem yönetimi, hem futbolcularımızı bir araya getirmek. Çünkü hakikaten sezon başından bu yana baya sıkıntı yaşadık, stresli günlerimiz geçti. Hem saha içinde, hem saha dışında. Yöneticilerimizle beraber güzel bir yemek yiyelim dedik. Karşılaşmaların yoğunluğundan dolayı da bir araya gelemiyorduk. Bu yemeğin bütün amacı bu. Gerçekten iyi oldu, hep beraber yemek yedik. Amacımız çok iyi başladığımız ligi iyi bir şekilde bitirmek. Gerçekten çok iyi bir yönetim ve mükemmel bir futbolcu topluluğuyla çalışıyoruz. Hem saha içinde olsun hem saha dışında olsun mükemmel bir arkadaşlık ortamı var. Bunu da devam ettirmemiz gerekiyor. Bu ortamla da inşallah ligin sonuna kadar sahada da iyi şekilde yansıtırsak istediğimizi almış olacağız. Ordu maçı bizim için yeni bir periyodun başlangıcı oluyor. Kendi sahamız kendi seyircimiz önünde mutlaka kazanmamız gereken bir maç. İyi bitirmemiz gereken bir maç ama zor bir maç olacak. Ligin ikinci yarısındaki iyi takımlardan bir tanesi. İyi takım, iyi mücadele eden bir takım. Onun için buradaki maçımız da zor oluyor, onun da bilincindeyiz. Zaten lige baktığınızda kolay hiçbir maç yok. Ama ben arkadaşlarıma yürekten inanıyorum. Bu maçta esas ihtiyacımız olan taraftar. Taraftarımızın desteğiyle burada kalan iki maçı kazanalım ki iyi bir yerde olalım. Ordu maçı bizim için yeni bir başlangıç. Bu saatten sonra kalan final maçlarımız var. En iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor" dedi.

Son zamanlarda yaşanan hakem hatalarına ise Çalımbay, "Biz kesinlikle hakemlerin kasıtlı yaptığına inanmıyorum ama inanılmaz şekilde hakem hatalarına maruz kaldık. O yüzden bir yere kadar dur dedik. Ondan sonra da mecburen dile getirmek zorunda kaldık. Sanki biz bunları dile getirmediğimiz zaman hiç kimse konuşmuyor oluyor. Bunları benim söylediğim kadar diğerlerinin de gündeme getirmesi gerekiyor. Herhalde mecliste gündeme gelmiş. Demek ki artık bu kamuoyunun da dikkatini çekiyor bize yapılan haksızlıklar. O yüzden üzgünüz öyle olduğu için. Biz de söyledik. Zaten sıkıntılar içinde geldik buralara kadar, artık bundan sonra da bir de hakemlerin sıkıntısını yaşamak istemiyoruz. Biz burada hakemlere her türlü saygımızı gösteriyoruz, ama aynı saygıyı hakemlerden göremiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivassporlu Futbolcular Moral Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement