Söke Belediye Başkanı İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Söke Belediye Başkanı İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i ziyaret etti

Söke Belediye Başkanı İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney\'i ziyaret etti

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Söke'de yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve Söke'nin ihtiyaçları hakkında genel bir değerlendirme yapıldı. Kaymakam Güney, yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, Belediye Başkanı Arıkan'a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Arıkan da Kaymakam Güney'e misafirperverliği için teşekkür ederek, birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

20.06.2023 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti.

Söke'de yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Söke'nin ihtiyaçları hakkında genel bir değerlendirme de yapıldı.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan'a teşekkür etti. Belediye Başkanlığı görevi için kendisine hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakam Güney, çalışmalarında Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan'a başarılar diledi.

Birlikte çalışmaya ve Söke için hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney'e misafirperverliği için teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Söke Belediye Başkanı İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement