Somali Cumhurbaşkanı, motokurye Yunus Emre Göçer'in eşiyle taziyelerini iletti - Son Dakika
Güncel

Somali Cumhurbaşkanı, motokurye Yunus Emre Göçer'in eşiyle taziyelerini iletti

Somali Cumhurbaşkanı, motokurye Yunus Emre Göçer\'in eşiyle taziyelerini iletti

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, oğlu tarafından çarparak ölümüne neden olan motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'i telefonla arayarak taziyelerini iletti. Göçer'in eşi, Somali Savunma Bakanı tarafından da ziyaret edildi.

18.12.2023 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Somali Cumhurbaşkanı'ndan Yunus Emre Göçer'in ailesine taziye telefonu

İSTANBUL - Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu kaza sonrası Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, kazada hayatını kaybeden Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'i telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hasan Shekh Mohamud'un motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu kaza sonrası hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu olayında yeni bir gelişme yaşandı. Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Mohamed Nur, Göçer ailesinin avukatı Iyaz Çimen'in ofisine ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in de bulunduğu ofiste, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, telefonla arayarak Göçer ailesine taziye dileklerini iletti. Öznur Göçer'in teşekkür ettiği görüşmede Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, "Ben Somali Cumhurbaşkanıyım. Mohammed Hassan'ın babasıyım. Acınızı paylaşıyorum. Baş sağlığı diliyorum. Bütün kalbimiz sizlerle. Bunu bilmenizi istiyorum. Türkiye adaletine ve Türk adalet sistemine güvenimiz tamdır. Saygımızda sonsuzdur. Her şey gerektiği gibi devam edecektir. Bütün süreçler ve bütün prosedürler. Ben sadece bir baba olarak size duygularımı, başsağlığı dileklerimi iletmek istedim. Ayrıca eşimde aynı duygularla ve aynı dileklerini size iletmemi istedi. Benim arama sebebim budur. Allah rahmet eylesin diyoruz ve onun için dua ettiğimizi bilmenizi istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Somali Cumhurbaşkanı, motokurye Yunus Emre Göçer'in eşiyle taziyelerini iletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement