Son Dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika: Adana'nın Aladağ ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre altında gerçekleşen sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

16.08.2023 17:47  Güncelleme: 18:53

Adana'nın Aladağ ilçesinde saat 17.36'da 4.5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Çevre illerde de hissedilen sarsıntı, yerin 7.3 kilometre altında gerçekleşti.

Son Dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

AFAD'tan yapılan açıklamada, "Adana ilimizin Aladağ ilçesinde saat 17.36'da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

KARALAR: GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Aladağ Yetimli merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Son Dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

EKİPLERİN ARAZİ TARAMASI DEVAM EDİYOR

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, AA muhabirine, geçmiş olsun dileklerini ileterek, şöyle konuştu: "Şu an olumsuz bir durum yok. Tüm muhtarlarımızla görüşmeye çalışıyorum. Şu ana kadar bize yansıyan herhangi olumsuz bir şey yok. Ekiplerimizin arazi taraması devam ediyor."

Son Dakika: Adana\'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son Dakika Güncel Son Dakika: Adana'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement