Son dakika haber: TIR KAZASINDA ÖLEN 4 KİŞİLİK AİLE, KÜTAHYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: TIR KAZASINDA ÖLEN 4 KİŞİLİK AİLE, KÜTAHYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Son dakika haber: ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde otomobil ile TIR'ın çarpıştığı kazada yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişi, memleketleri Kütahya'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

17.09.2022 17:56  Güncelleme: 18:06

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde otomobil ile TIR'ın çarpıştığı kazada yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişi, memleketleri Kütahya'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaza dün, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana geldi. Alper A.'nın (72) kullandığı TIR ile karşı yönden gelen Serdar Aköz (45) yönetimindeki 43 NN 283 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Serdar Aköz (45) ve eşi Özlem Aköz (41) ile birlikte çocukları Saime Aköz (22) ve Nevzat Orçun Aköz(16) hayatını kaybetti. Hastane morgundan yakınları tarafından alınan Aköz ailesi fertlerinin cansız bedenleri memleketleri Kütahya'ya getirildi. Kütahya Akşemsettin Camisi'nde hayatını kaybeden aile fertleri için cenaze namazı kılınırken, cenazeye katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Hayatını kaybeden Serdar Aköz, eşi Özlem Aköz ile çocukları Saime Aköz ve Nevzat Orçun Aköz kılınan cenaze namazlarının ardından Kütahya Evliya Çelebi Mezarlığına gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Son dakika haber: TIR KAZASINDA ÖLEN 4 KİŞİLİK AİLE, KÜTAHYA\'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: TIR KAZASINDA ÖLEN 4 KİŞİLİK AİLE, KÜTAHYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement