Sönmez, Avluburun Köyünü Dinledi - Son Dakika
Güncel

Sönmez, Avluburun Köyünü Dinledi

Sönmez, Avluburun Köyünü Dinledi

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, seçim çalışmaları için köylerden vazgeçmiyor.

08.01.2014 12:11

Bir ayağı da sürekli köylerde. Sönmez, çat kapı Avluburun köyünde bir kahveye konuk oldu. Sönmez, Kartepe İlçe başkanı Av. Başar Değer, ilçe Sekreteri Av. Tamer Ejderoğlu ile birlikte köy kahvesinde vatandaşları dinledi.

Sönmez'i, Uzunçiftlik belediye başkanlığı döneminden tanıdıklarını, sıkıntılı durumlarda kendisinden destek aldıklarını ifade eden köylüler, köy için çeşitli istekler de bulundular. Avluburunlular modern bir Düğün Salonu, sağlık turizmine uygun hizmetler ve mesire alanlarının düzenlenmesi başta olmak üzere istek ve sıkıntılarını dile getirdiler.

Avluburun'un Kartepe'nin en eski, en büyük ve en güzel Köylerinden biri olduğuna dikkat çeken CHP adayı Sönmez, "Köyümüz Marmara iklimiyle Karadeniz ikliminin geçiş noktasındadır. Avluburun, yaz mevsiminde ise her yer sıcaktan kavrulurken yüksek rakımından dolayı daha serindir. Sapanca Gölü'nün kuzeyindedir ve gölü panoramik olarak çok güzel göründüğü yerdir. Özellikle çayırlık tepesine çıktığınız takdirde, aynı noktadayken bir tarafta İzmit ve İzmit Körfezi'ni, diğer tarafta Sapanca Gölü ve Kartepe'yi, öteki tarafta da Adapazarı'nı görebildiğiniz ender yerlerden biridir. Bu özellikleriyle köy Kartepemiz için bir nimettir. Göreve geldiğimizde turizm açısından öncelikle ele alacağımız yerlerden biri olacak. Meyvecilik bakımından da özel destek projeleri geliştireceğiz. Köylülerimizle oturup ne yapılacağını birlikte kararlaştıracağız."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez, Avluburun Köyünü Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement