Sönmez: "Çalışan, Üreten Personel Baştacımız Olacak" - Son Dakika
Güncel

Sönmez: "Çalışan, Üreten Personel Baştacımız Olacak"

Sönmez: "Çalışan, Üreten Personel Baştacımız Olacak"

Yaşar Sönmez, göreve geldiklerinde çalışan ve üreten tüm belediye personelini baştacı edeceklerini, kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını, siyasi ve bölgesel ayrımcılığa tenezül etmeyeceklerini söyledi.

06.02.2014 14:40

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, göreve geldiklerinde çalışan ve üreten tüm belediye personelini baştacı edeceklerini, kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını, siyasi ve bölgesel ayrımcılığa tenezül etmeyeceklerini söyledi.

CHP Adayı Yaşar Sönmez, ziyaretleri sırasında vatandaşların ve çok sayıda belediye personelinin kendisine göreve geldiğinde nasıl bir personel politikası izleyeceğine ilişkin sorular sorduğunu ifade ederek, bu yöndeki düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.

AYRIMCILIK OLMAYACAK

Sönmez açıklamasında şu görüşlere yer verdi:"Emeği yüce değer olarak gören bir insan olarak, belediyemizde çalışan tüm personeli değerli, önemli ve kardeşimiz olarak görüyorum. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde hiç kimsenin ekmeği ile oynamadım. Personelime hep sahip çıktım.Hiç kimse, hedefine tek başına varamaz. Bizim büyük Kartepe hayalimiz var. Biz proje ve sevgi insanıyız. Bunları personelimizle beraber yapacağız. Üreten, çalışan herkesin başımız üstünde yeri var. Bizde ayrımcılık, insanların ekmeği ile oynamak olmaz ve olmayacak. Bizim için, çalışması, ahlakı ve işine bağlılığı önemlidir. Hiçbir personelin siyasi görüşü bizi ilgilendirmez. Hepimiz Kartepeliyiz. Bize bu yeter."

BİZ BİR AİLEYİZ

Sönmez, göreve gelmesi halinde, hiç kimsenin tedirgin olmasına gerek olmadığını, elele vererek, kardeşçe, Kartepeliler olarak hizmet yapacaklarını, tüm memur ve işçi personeli büyük bir ailenin fertleri olarak gördüğünü vurguladı. Sönmez, "Ben aileme sahip çıkacağım. Tüm personele saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez: 'Çalışan, Üreten Personel Baştacımız Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement