Sosyal Medya Üzerinden Kaymakamı Tehdit Edince Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medya Üzerinden Kaymakamı Tehdit Edince Tutuklandı

Sosyal Medya Üzerinden Kaymakamı Tehdit Edince Tutuklandı

BİTLİS'in Ahlat İlçesi Ovakışla Belediyesi DBP'li Belediye eş Başkanları Ahmet Demir ve Servin Karakoç'un gözaltına alınıp, tutuklanmaları ardından kayyum olarak atanan ilçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nu sosyal medya üzerinden tehdit ettiği iddiasıyla Bayram G., tutuklandı.

05.12.2016 14:58

BİTLİS'in Ahlat İlçesi Ovakışla Belediyesi DBP'li Belediye eş Başkanları Ahmet Demir ve Servin Karakoç'un gözaltına alınıp, tutuklanmaları ardından kayyum olarak atanan ilçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nu sosyal medya üzerinden tehdit ettiği iddiasıyla Bayram G., tutuklandı.

Kayyum ataması ardından Cansu K., sosyal medya hesabından Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu'nu eleştirdi. Kaymakam Tekbıyıkoğlu ile bir grup vatandaşla birlikte otururken çektikleri bir fotoğrafın üzerine de "Kayyumun yayındakiler Ovakışlalı değil, Ovakışla'nın yüz karalarıdır. Sürekli güçlünün yanında yer alanlardır. Seçimle gelmeyeni biz Ovakışlan'ın iradesi olarak kabul etmiyoruz" diye yazarak paylaşımda bulundu.

Cansu K.'nın bu paylaşımına ise Bayram G. adlı bir kullanıcı "Mezarlıkta yer açın yeni kayyumun kaydı yapılacak" yorumunda bulundu. Yapılan bu paylaşımlar üzerine Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığı harekete geçti. Bayram G., evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Bayram G., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. - Ahlatbitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sosyal Medya Üzerinden Kaymakamı Tehdit Edince Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement