Sp'li Doğan: Milli Maçlarda Bile Ortak Düşünceye Sahip Değiliz - Son Dakika
Güncel

Sp'li Doğan: Milli Maçlarda Bile Ortak Düşünceye Sahip Değiliz

Sp\'li Doğan: Milli Maçlarda Bile Ortak Düşünceye Sahip Değiliz

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, "Bu ülkede farklı düşünenler ve yaşayanlar olabilir ama gerektiğinde ortak paydada buluşabiliyorlarsa o ülke insanı bütün sorunları alt edebilir.

18.12.2016 16:53

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, "Bu ülkede farklı düşünenler ve yaşayanlar olabilir ama gerektiğinde ortak paydada buluşabiliyorlarsa o ülke insanı bütün sorunları alt edebilir. Ama biz artık milli maçlarda bile ortak düşünceye sahip değiliz" dedi.SP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, partisinin Burdur Merkez İlçe Başkanlığı kongresine katıldı. Öğretmenevinde düzenlenen kongrede konuşan Doğan, Türkiye'nin karanlık günlerden geçtiğini söyledi. Doğan, "Ülke olarak canımızı acıtan olayları peş peşe yaşıyoruz. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülke olarak, millet olarak başımız sağ olsun. Patlamaları PKK üstlendi. PKK kim? Kukla. Peki kuklacı ya da birilerinin deyimiyle 'üst akıl' kim? Senin her zaman kol kola gezdiğin ülkeler ise burada sorun ve sıkıntı var demektir" dedi. Doğan, şöyle devam etti:

"Bu ülkede farklı düşünenler ve yaşayanlar olabilir ama gerektiğinde ortak paydada buluşabiliyorlarsa o ülke insanı bütün sorunları alt edebilir. Ama biz artık milli maçlarda bile ortak düşünceye sahip değiliz. Ankara'da, İstanbul'da bomba patladığında bile bir araya gelmekte sıkıntı çekiyoruz. Böyle bir ülke olamaz ki."

Tek listeyle gidilen seçimde Abdullah Acar yeniden seçildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sp'li Doğan: Milli Maçlarda Bile Ortak Düşünceye Sahip Değiliz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement