Spor Yapan Doktoru Gasp Eden Zanlılar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Spor Yapan Doktoru Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

Spor Yapan Doktoru Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

Adana’da parkta spor yapan doktorun cep telefonunu bıçak zoruyla gasp eden zanlılar yakalandı.

03.11.2015 17:14

Adana'da parkta spor yapan doktorun cep telefonunu bıçak zoruyla gasp eden zanlılar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli pratisyen hekim Mehmet Ali Çiçek (24) spor yapmak için Merkez Park'a geldi. Spor yapan doktorun yanına parkta alkol alan 16 yaşındaki K.D., 17 yaşındaki E.A. ve 18 yaşındaki Talha Y. geldi. Talha Y. doktora bıçak çekerek elindeki cep telefonunu istedi. Ancak doktor vermeyince onu ölümle tehdit edip elindeki cep telefonunu alıp arkadaşlarıyla birlikte koşarak olay yerinden uzaklaştı. Doktor bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri şikayet üzerine başlattıkları çalışmada zanlıların kaçış güzergahındaki güvenlik kameralarını incelmeye aldı. Yapılan incelemede 20 güvenlik kamerası incelenerek zanlıların Çakmak Plaza'da cep telefonu sattıklarını belirlendi. Polis daha sonra zanlıların adreslerine yaptıkları operasyonla 3 zanlıyı da yakaladı. Zanlılardan 2'sinin yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Bıçak çekip cep telefonunu alan Talha Y. ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek arkadaşlarıyla alkol alırken gasp edildiğini söyleyen şahsın gelip tartışma çıkardığını belirterek, "Kavga çıkınca bende yanımdaki bıçağı çektim. Doktor korkup elindeki cep telefonunu da atıp kaçtı. Bende cep telefonunu alıp götürüp sattım" dediği öğrenildi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edilirken, Talha Y. ise gazetecilerin; "Doktorun telefonunu neden gasp ettin?" sorusuna; "Yok öyle bir şey. Neden gözaltındayım onu da bilmiyorum" yanıtını verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Spor Yapan Doktoru Gasp Eden Zanlılar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement