SSPE Hastası Çocuğunu Valiliğe Bırakmak İstedi - Son Dakika
Güncel

SSPE Hastası Çocuğunu Valiliğe Bırakmak İstedi

SSPE Hastası Çocuğunu Valiliğe Bırakmak İstedi

Şanlıurfa'da,SSPE hastası 18 yaşındaki Cihan Kaya'nın babası Sadık Kaya, çocuğunun ilaç masraflarını yüzünden,oğlunu valiliğe bırakmak istedi.

25.09.2013 16:54  Güncelleme: 17:00

Şanlıurfa'da, SSPE hastası 18 yaşındaki Cihan Kaya'nın babası Sadık Kaya, çocuğunun gözlerinin önünde erimesine tahammül edemediğini ve ilaç masraflarını karşılayamadığını belirterek, tekerlekli sandalye üzerinde getirdiği oğlunu valiliğe bırakmak istedi.

Sadık Kaya, 8 yıldır SSPE hastası olan oğlu Cihan Kaya'nın sağlık giderlerini karşılayamadığı ve gözlerinin önünde erimesine dayanamadığı için oğlunu tekerlekli sandalyeyle Şanlıurfa Valilik binası önüne getirdi. Çocuğunun 8 yıl önce bozuk aşı yüzünden yatalak kaldığını öne süren baba Sadık Kaya, "Bunun sorumlusu kim? Çocuğun her gün gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Hangi vicdan buna dayanır? Sizin evladınız olsa dayanır mısınız? Bize yardım edin. Çocuğumu devlet bu hale getirdi. Bende onu devlet kapısına bırakmaya getirdim" dedi.

Çocuğuna ilaç almakta sıkıntı yaşadığını belirterek, valilik önünde bırakmak isteyen Sadık Kaya'ya polisler müdahale etti. Kaya ve yakınları, daha sonra 2 vali yardımcısı ile görüştürüldü. Vali yardımcıları tarafından her türlü desteğin yapılacağı sözünün ardından Kaya ailesi, evlerine gönderildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SSPE Hastası Çocuğunu Valiliğe Bırakmak İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement