Su Bulucu" Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika
Güncel

Su Bulucu" Türkiye'ye Geliyor

Su Bulucu" Türkiye\'ye Geliyor

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe’un yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği ‘The Water Diviner’ (Su Bulucu) 26 Şubat’da İstanbul’da ‘action’ diyecek.

21.02.2014 13:18

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe'un yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği 'The Water Diviner' (Su Bulucu) 26 Şubat'da İstanbul'da 'action' diyecek.

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe 'The Water Diviner' (Su Bulucu) filminin çekimlerini İstanbul'da gerçekleştirmek için 26 Şubat'da Türkiye'ye geliyor. 1919 yılını anlatan dönem filmi, Tarihi Yarımada Fatih'in Sultanahmet, Çemberlitaş, Balat ve Topkapı Sarayı gibi bölgelerinde çekilecek. Mart ayı ortasına kadar İstanbul'da gerçekleştirilecek olan filmin çekimleri daha sonra Fethiye Kayaköy'de devam edecek.

Tarihi mekanda filmin çekimlerinin gerçekleştirileceği için mutlu olduğunu dile getiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, filmin hikayesini etkileyici bulduğunu belirterek, sayısız yerli ve yabancı yapımın bir doğal plato olan Fatih'te çekilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Demir, Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacak her türlü projeye destek verdiklerini de vurguladı.

Tarihi Yarımada Fatih, daha önce Argo, James Bond 'Skyfall', Taken 2, Two Faces of January gibi Hollywood yapımlarına da ev sahipliği yaptı. Filmin Türkiye ayağını Anka Film ve ünlü yapımcı Ali Akdeniz üstleniyor.

Öte yandan Russell Crowe, daha önce Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Su Bulucu' Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement