Suç Makinesi Maganda Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Suç Makinesi Maganda Tutuklandı

Suç Makinesi Maganda Tutuklandı

Adana'da 8 ay önce korsan gösteri sırasında İbrahim Aras'ı öldürmekten adliyeye sevk edilen ancak serbest kalan zanlı, bir kadının yaralanmasına neden olunca tutuklandı.

04.02.2015 13:19  Güncelleme: 14:26

Adana'da 8 ay önce korsan gösteri sırasında İbrahim Aras'ı öldürmekten adliyeye sevk edilen ancak serbest kalan 14 yaşındaki zanlı, pazarda kavga çıkartıp rastgele ateş ederek bir kadının ağır yaralanmasına neden olunca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 2 Şubat 2015 günü Seyhan ilçesine bağlı Alidede Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. (14) Alidede Mahallesi'nde pazara arkadaşlarıyla birlikte gelerek yaklaşık bir hafta önce mahallede hırsızlık yaparken kendilerine karşı çıkan Y. ailesiyle tartışmaya başladı. Bu arada S.A., aileye küfür etti. Aileden biri S.A.'nın yanına gelerek onu darp etti. Bunun üzerine S.A. kaçıp eve gelerek pompalı tüfeğini alıp tekrar pazara geldi. Pazarda rastgele ateş açmaya başlayan S.A., bu sırada pazara gelen Yasemin Kaya'yı (43) boynundan yaraladı. Kadının yaralandığı öğrenen şahıslar hemen olay yerinden kaçtı. Kaya, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. S.A. polisin başarılı çalışması sonucu yakalandı. Zanlı, sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

8 AY ÖNCE SERBEST KALMIŞTI ŞİMDİ TUTUKLANDI

Polis, S.A. hakkında 8 ay önce 15 Haziran 2014 tarihinde Hürriyet Mahallesi 2067 Sokak'ta terör örgütü PKK lehine yapılan korsan gösteri sırasında 15 yaşındaki İbrahim Aras'ı öldürmek suçlamasıyla adliyeye sevk etmiş ancak savcılık delil yetersizliğinden S.A.'yı serbest bırakmıştı. O zaman 13 yaşında olan S.A. çocuk savcısına verdiği ifadede "Yaşım itibariyle bu tüfeği kullanmam imkansız" demişti. S.A. kullanamam dediği aynı pompalı tüfekle bu keze pazarda tartışığı şahıslara ateş ederken bir kadını ağır yaralamaktan tutuklandı. Zanlının hırsızlık, uyuşturucu gibi değişik suçlardan da 10'dan fazla kaydı olduğu belirlendi.

Pazara gelip haftalık alışverişini yaparken bir kişinin etrafa ateş açması sonucu yaralanan 5 çocuk annesi Yasemin Kaya (42) ise hayatta kalma mücadelesi veriyor. Olaydan hemen sonra kalbi duran, hastanede yapılan müdahale ile geri çalıştırılan kadının yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suç Makinesi Maganda Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement