Sultaniye Sönmez'i Bağrına Bastı - Son Dakika
Güncel

Sultaniye Sönmez'i Bağrına Bastı

Sultaniye Sönmez\'i Bağrına Bastı

"Tüm köylülerin katılacağı kurultay yapacağız "dedi.

24.02.2014 15:08

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, İl Genel Meclisi Üyesi Evnur Sandal, Sulhaniye Köyünü ziyaret ederek, köy kahvesinde köylülerin sorunlarını dinledi. Oldukça samimi bir şekilde karşılanan Sönmez, köyler için büyük bir toplantı düzenleyeceklerini, köylerin sorunlarını masaya yatıracaklarını söyledi. Sönmez, "hedefimiz Kent merkezinde ne varsa köyde de onun olması"dedi.

Köylüler Sönmez'e, tarımın ve hayvancılığın eskisi gibi tadı tuzu kalmadığını, köylerinde çok sayıda işsiz genç olduğunu, yapımına başlanan camilerinin yarım kaldığını ifade ederek, göreve geldiğinde özellikle iş konusunda destek olmalarını istedi.

PROJELERİ KÖYLÜLERLE BİRLİKTE HAZILAYACAĞIZ

CHP Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, göreve geldiklerinde öncelikle tüm köylülerin görüşlerini almak için, yönetimde söz sahibi yapmak için bir köy kurultayı toplayacaklarını, tarımsal konularda yetkileri ve imkanları ölçüsünde destek vereceklerini, eko tarımı teşvik edeceklerini anlattı.

HİÇ BİR KÖY MAĞDUR KALMAYACAK

Sönmez, "İşsiziniz işsizimiz demektir. Bir taraftan Kartepe'yi turizme açarken ve ticareti geliştirirken, diğer taraftan da modern imkanlarda tarımın geliştirilmesi ve ürünlerin değerlendirilmesi için destek vereceğiz. İşsizliğin çözümü içinde bir işsizlik masası kurup destek olacağız. Başta camii olmak üzere köyün ortak ihtiyaçları için elbette yardımcı olacağız"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultaniye Sönmez'i Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement