Sultanlar Yarı Final Yolunu Yarıladı - Son Dakika
Güncel

Sultanlar Yarı Final Yolunu Yarıladı

Sultanlar Yarı Final Yolunu Yarıladı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, aynı kupada çeyrek final ilk maçında Belçika deplasmanında konuk olduğu Asterix Kielrecht takımını 3-0 mağlup etmeyi başararak yarı final yolunu yarıladı.

10.02.2016 11:18  Güncelleme: 11:20

Türkiye Anvers Muavin Konsolos Mehmet Bıçak´ın Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri ile birlikte izlediği maça Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü maça Birgül, Joychinha, Ciara, Drickx, Selime, İpek (Buse/Libero)altısıyla başlayan yeşil-beyazlılar genç rakibine karşı ilk sette tecrübesini ortaya koyarak teknik molalara 8-6 ve 16-10 ile önde girerken file önünde etkili hücum sergileyerek rakibine daha fazla sayı imkanı tanımadı ve ilk seti 25-13 önde tamamladı.

İkinci sete yaklaşık 50 kadar gurbetçi Bursa taraftarının desteğini arkasına alarak başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor tutuk başladığı ikinci sette 4-1 geriye düşerek yeşil-beyazlıların tecrübeli antrenörü Dragan Nesiç'i mola almaya zorladı. Molanın ardından gurbetçi taraftarlarının da coşkusuyla tekrardan toparlanan sultanlar ikinci teknik molanın ardından maçın kontrolünü tamamen elinde tutarak bu seti de 25-20 kazanmayı bildi ve setlerde 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette hücum organizasyonlarını etkili oynayan yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik molanın ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün etkili hücumlarını iyi savunan Belçika temsilcisi Asterix Kieldrecht oyuna ortak olmayı başardı. Ciara'nın servisleri ve Selime'nin hem defansta hem de hücum da başarılı oyunuyla farkı tekrar açmayı başaran yeşil-beyazlılar bu seti de 25-22 aldı ve maçı da 3-0 alarak hem salonda bulunan gurbetçi taraftarlara büyük sevinç yaşattı hem de yarı final yolunda ki ilk engeli başarıyla geçti.

Büyükşehir'in Sultanları maçın ardından galibiyeti gurbetçi taraftarlarla kutlarken, gurbetçi taraftarlar sporcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultanlar Yarı Final Yolunu Yarıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement