Suriyeli Yetimlere Ramazan Yardımı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Yetimlere Ramazan Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kıyafet yardımı alan çocuklar Yardım kolilerinden detay Gıda kolisi alan ihtiyaç sahipleri İHH Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Sözcüsü Zafer Ersoy'un açıklaması Suriyeli yetimlere ramazan yardımı İHH İnsani Yardım Vakfı, ülkelerindeki iç savaşta yakınlarını kaybeden 525 Suriyeli çocuğa kıyafet, ailelerine ise gıda kolisi verdi.

30.06.2016 20:27

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kıyafet yardımı alan çocuklar

Yardım kolilerinden detay

Gıda kolisi alan ihtiyaç sahipleri

İHH Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Sözcüsü Zafer Ersoy'un açıklaması Suriyeli yetimlere ramazan yardımı

İHH İnsani Yardım Vakfı, ülkelerindeki iç savaşta yakınlarını kaybeden 525 Suriyeli çocuğa kıyafet, ailelerine ise gıda kolisi verdi.

İHH Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Sözcüsü Zafer Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın dört bir yanında yetimler için faaliyette bulunduklarını belirtti.

Ersoy, düzenlenen etkinliklerle bundan sonra da kimsesiz çocukların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyerek son yıllarda yaşanan iç savaşlar nedeniyle yüz binlerce çocuğun yetim ve öksüz kaldığını vurguladı.

Savaş nedeniyle anne veya babasını kaybetmiş çocuklara özel önem verdiklerini ifade eden Ersoy, bu kapsamda Güney Afrika Cumhuriyeti yardım kuruluşu Cemiyet'ül Ulema iş birliğiyle temin edilen 525 gıda kolisiyle hayırsever bir Türk firması tarafından gönderilen kıyafetleri yetim ve öksüz ailelere ulaştırdıklarını anlattı.

Yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Ersoy, kolilerde bir aileye bir ay yetebilecek sıvı yağ, bakliyat, makarna ve salça gibi temel gıda malzemesinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Suriyeli Yetimlere Ramazan Yardımı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Yetimlere Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement