Hüseyin Özdilek, Tecrübelerle Başarının Yollarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Özdilek, Tecrübelerle Başarının Yollarını Anlattı

Hüseyin Özdilek, Tecrübelerle Başarının Yollarını Anlattı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen "İş Hayatında Başarının Yolları" konulu konferans gerçekleştirildi.

14.11.2013 09:46  Güncelleme: 11:12

Taşlıçiftlik yerleşkesi Konferans salonunda yapılan Konferansa Özdilek Holding yönetim kurulu başkanı Hüseyin Özdilek konuşmacı olarak katıldı. Konferansa, Devlet Eski Bakanı Metin Gürdere, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcıları,Gaziosmanpaşa Üniversitesi Genel Sekreteri, Dekanları, il protokolü, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Özdilek, "İş Hayatında Başarının Yolları" konulu sunumunda kendi tecrübelerinden yararlanarak dinleyicilere başarının yolları hakkında fikirlerini iletti. Özdilek, "Çocukken ticaret yapmanın bana daha uygun olduğunu gördüm. Çalıştığım hiçbir işe başkasının işi diye bakmadım. Her işi kendi işim olarak gördüm ve bu yolla başarılı oldum" dedi. Özdilek yaptığı sunumda, yokluk çekmenin önemine değinerek, zor şartların insanı disiplin altına aldığını, kişiyi hayata daha iyi hazırladığını ifade etti. İş hayatı boyunca devletin ve hükümetlerin kendisine ve işadamlarına her daim destek olduğunu ifade eden Özdilek, devletin ve hükümetlerin girişimcinin her zaman yanında olduğunu söyledi. Özdilek gençlere seslenerek, "Gençler ailenizin size verdiği sevgi size tanıdıkları imkanlardan daha kıymetlidir. Lütfen kıymetini biliniz" dedi.

Konferans sonunda Özdilek'e Tokat Kalesi ve Tarihi Taşhan görünümlü tablo ve belge takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hüseyin Özdilek, Tecrübelerle Başarının Yollarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement