Tekden Denizlispor Transfer Yasağını Kaldıracak - Son Dakika
Güncel

Tekden Denizlispor Transfer Yasağını Kaldıracak

Tekden Denizlispor Transfer Yasağını Kaldıracak

Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, 7 sezon sonra yuvaya dönen Mustafa Keçeli'yi bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

08.01.2014 16:48

Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, 7 sezon sonra yuvaya dönen Mustafa Keçeli'yi bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 11'de oynatmayı planlıyor. Bizati, Eskişehirspor'dan kiralanan Mahmut Boz ve Aydınspor 1923'ten alınan Kazım'ı yedek soyunduracak. Denizli Belediyesi'nden destek alan yönetim 500 bin TL'lik transfer yasağını kaldırarak bu isimlere lisans çıkartacak.

Prensipte anlaşılan Tavşanlı Linyit'ten Nijeryalı Agbetu'nun Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına kadar resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sivasspor'un Tekden Denizlispor'a, Nihat Şahin, Timur Bayram Özgöz ve Cihan Özkara'nın kiralanması konusunda onay verdiği belirtildi. Stoper ve forvet arayan yeşil siyahlılarda ayrılmak isteyen Ahmet Arı, Onur Alkan, kulüp bulmaları istenen Simac, Saşa, ücretinde indirime yanaşmayan Kahe'nin durumu belirsiz.

PTT 1'inci Lig'in ilk yarısında sahasında oynadığı 9 maçta tek galibiyetle yetinen Tekden Denizlispor, ikinci yarıda ibreyi tersine çevirmeye kararlı. Evinde ligin en başarısız takımı olan yeşil siyahlılarda Özcan Bizati, "Gaziantap Büyükşehir Belediyespor randevusundan başlayarak iç sahayı kalemiz haline getirmek istiyoruz. Tribün desteğine ihtiyacımız var" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekden Denizlispor Transfer Yasağını Kaldıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AHMET ALBAŞ: DEFALARCA BURADAN YORUMLARIMIZLA DENİZLİ SPOR KULÜP VE FUTBOL TAKIMIMIZDA GÜZEL GİTMEYEN OLUMSUZLUKLARI DİLE GETİRMEYE ÇALIŞTIK TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ VEYA DÖNDÜRÜLEMEZ DİYE BASINDAN ÖĞRENDİĞİMİZE GÖRE YİNE BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYEMİZCE YARDIM YAPILARAK TRANSFER YASAĞIMIZ KALKMIŞ ÇOK,ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN OSMAN ZOLAN BAŞKANIMIZA DAHA BELEDİYE NE YAPSIN HANİ NERDE ZENGİNLİKLERİ İLE ÖĞÜNEN ZEVATLAR ATTIKLARI ZAMAN MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN ZENGİNLERİMİZ BİZLER ONLARI ZENGİN DEĞİLDE DEVLET TEŞVİKİ İLE PARA KAZANAN TACİR ,TÜCCAR DİYELİM BALİ BİLEN,BİLMİYEN ANLAMIŞ OLURLAR BARİ YAZIK DENİZLİ SPORUMUZUN DÜŞMÜŞ OLDUĞU DURUMA EL AVUÇ AÇAR OLDUK ÜZÜNTÜ VERİCİ TABLO YİNE SÖYLÜYORUZ TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ. 0 1 Yanıtla

Advertisement