Tekirdağ'da Tütün ve Makarona Operasyonu: 800 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Tütün ve Makarona Operasyonu: 800 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi

Tekirdağ'ın Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde düzenlenen operasyonda, tütün ve makarona yönelik olarak piyasa değeri 800 bin lira olan malzeme ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, F.A. ve T.A. isimli şahısların makaronlara otomatik makineler ile tütün doldurarak satış yaptığını tespit etti. Yapılan aramalarda, çok sayıda makaron, kıyılmış tütün, otomatik makaron doldurma makinesi, kompresör, sigara kutusu, nemlendirici, tabanca ve av tüfeği gibi malzemeler ele geçirildi. Şüpheli 2 şahıs gözaltına alındı.

04.10.2023 09:53  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçak sigaraya dev operasyon: 800 bin liralık malzeme ele geçirildi

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde düzenlenen kaçak sigara operasyonda piyasa değeri 800 bin liralık malzeme ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde ikamet eden F.A. ve T.A. isimli şahısların makaronlara otomatik makineler ile tütün doldurulmak suretiyle sattığının tespiti üzerine şahısların ikametinde arama yaptı. Ekiplerce adreslerde yapılan aramada, 86 bin adet boş ve dolu makaron, 83 kilogram kıyılmış tütün, 3 adet otomatik makaron doldurma makinesi, 4 adet kompresör, çok sayıda özel yapım boş sigara kutusu, 1 adet nemlendirici, 1 adet kurutma fanı, 1 adet 9 mm tabanca, 4 adet 9 mm tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 800 bin TL olduğunu tespit edildi. Şüpheli 2 şahıs ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Tekirdağ\'da Tütün ve Makarona Operasyonu: 800 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Tütün ve Makarona Operasyonu: 800 Bin TL Değerinde Malzeme Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement