Tekirdağ Kalp Krizi Geçiren Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun Sağlık Durumu İyi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Kalp Krizi Geçiren Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun Sağlık Durumu İyi

Tekirdağ Kalp Krizi Geçiren Tekirdağ Valisi Salihoğlu\'nun Sağlık Durumu İyi

Kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun sağlık durumu iyiTEKİRDAĞ'da dün akşam makam aracında kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede iki damarına stent takılarak uyutulan Vali Enver Salihoğlu, bu sabah doktorlar tarafından uyandırıldı.

12.03.2016 15:33

Kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun sağlık durumu iyi

TEKİRDAĞ'da dün akşam makam aracında kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede iki damarına stent takılarak uyutulan Vali Enver Salihoğlu, bu sabah doktorlar tarafından uyandırıldı. Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Erdoğan Gültekin, Vali Salihoğlu'nun genel durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, dün saat 19.30 sıralarında valilik binasından makam otomobiline binerek evine gitmek üzere yola çıktı. Yaklaşık 300 metre ilerleyen araçta rahatsızlanan Vali Salihoğlu'na ilk müdahaleyi yakın koruması Muammer Dirlik yaptı. Ardından makam aracıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürülen Salihoğlu, kardiyoloji uzmanı Hasan Değirmenci gözetiminde anjiyo ünitesi olmadığı için ambulansla Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Buradan anjiyo olan evli ve çocuk babası olan 62 yaşındaki Enver Salihoğlu'nun tıkalı olan iki damarına stent takılarak uyutuldu.

BU SABAH GÖZLERİNİ AÇTI

Sabaha kadar uyutulan Vali Salihoğlu, bu sabah doktorlar tarafından uyandırıldı. Üniversite hastanesinin başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, Vali Salihoğlu'nun genel sağlık durumun iyi olduğunu ve iletişim kurduğunu açıkladı. Doç.Dr. Gültekin, şunları söyledi:

"Sayın valimiz acil olarak ameliyathaneye alınarak iki damarında üç yerinde tıkanıklığı tespit edildi. Anjiyoya acil alındı ve stent takıldı. Genel durumunu takibi için yoğun bakıma yatırıldı ve bu sabaha kadar uyutuldu. Gelişmeler iyi yönde olduğu için bu sabah sayın valimiz uyandırıldı. Bilinci açık genel durumu koopere (iletişim kurabilen). Gelişmeler iyi ancak bugün yoğun bakımda kontrollü olarak devam edeceğiz. Yoğun bakım sonrası bugünkü kontrolleri sonucunda eğer her şey yolunda giderse de yarın servise çıkarmayı düşünüyoruz."

Vali Enver Salihoğlu'nun kalp krizi geçirdiğinin duyulması ardından hastane dün geceden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. Bölge milletvekillerinin yanı sıra daire müdürleri ve çok sayıda kişi hastaneye gelerek Salioğlu hakkında bilgi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Kalp Krizi Geçiren Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun Sağlık Durumu İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement