Tekne ile Açılan 3 Balıkçıdan 3 Gündür Haber Alınamadı - Son Dakika
Güncel

Tekne ile Açılan 3 Balıkçıdan 3 Gündür Haber Alınamadı

Tekne ile Açılan 3 Balıkçıdan 3 Gündür Haber Alınamadı

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde geçen cumartesi gecesi 5.5 metrelik tekne ile çıktıkları balık avından dönmeyen balıkçılar Tanay Koska, Nahit Burul ve Selçuk Eğritepe'dan 3 günden bu yana haber alınamadı.

05.03.2013 14:18  Güncelleme: 14:16

Erdek'te balık avlamak için tekne ile denize açılan Tanay Koska, Nahit Burul ve Selçuk Eğritepe'nin bulunması için başlatılan çalışmalara bugün de devam edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Mayın Filo Komutanlığı'na ait botların sürdürdüğü arama çalışmaları helikopterlerle havadan da devam ediyor. Nahit Burul'un gözüyaşlı babası 61 yaşındaki Tahir Burul, ekmek parası için denize açılan oğlu ve arkadaşlarının hayatından endişe ettiklerini belirtip bir an önce bulunmasını istedi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Erdek'in çevresindeki tüm kıyalar, solar cihazı ile devamlı taranıyor. Denizin altında görüş mesafesinin 20 santime düşmesi çalışmaları etkiliyor. Burada bekleyen ailelere mutlu haber vermeyi temenni ediyoruz" dedi. Kaybolan balıkcıların bulunması çalışmalarına bazı yakınları ve meslektaşları kiraladıkları motorlorla katıldı.

Balıkesir/ Erdek

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekne ile Açılan 3 Balıkçıdan 3 Gündür Haber Alınamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement