Terme'de Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Terme'de Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Terme\'de Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Samsun'un Terme ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede ve vatandaşlar törene katıldı. Maytalman, kazalara karşı uyarıda bulunarak trafik yoğunluğu ve denizde boğulma olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Kılıç ise tüm vatandaşların sağlık ve esenlik içinde güzel bayramlar geçirmelerini diledi.

29.06.2023 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Terme ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Kaymakam Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan Maytalman, kazalara karşı uyarıda bulundu.

Maytalman, "Birlik ve beraberlik içerisinde hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gurbetçilerimiz memlekete döndü. Trafik yoğunluğu var, insanlarımız farklı şehirlerde bulunuyor ve tatillerini değerlendirmek istiyorlar. Dolayısıyla trafik kazalarına ve denizde boğulma olaylarını karşı dikkatli olmaları konusunda vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum." dedi.

Kılıç da tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, sağlık ve esenlik içinde sevdikleriyle güzel bayramlar geçirmelerini diledi.

???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme'de Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement