Tmok Fair Play Ödülü Hakkari'ye - Son Dakika
Güncel

Tmok Fair Play Ödülü Hakkari'ye

Tmok Fair Play Ödülü Hakkari\'ye

Hakkari'de basketbol antrenörlüğü yapan Şimşek, TMOK Fair Play Komisyonu'nca "Sportif Tanıtım Dalı Şeref Diploması Ödülü"ne layık görüldü Şimşek: "Hakkari her zaman olumsuzluklar şehri olarak anılıyordu.

03.05.2014 14:14

Hakkari'de basketbol antrenörlüğü yapan Mahmut Şimşek, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu 2013 Fair Play Ödülleri jürisince yapılan değerlendirme sonucunda "Sportif Tanıtım Dalı Şeref Diploması Ödülü"ne layık görüldü.

Geçen yıl "çalkantılı dönem geçiren bölgede gönüllü olarak çalışıp, Hakkarili gençlerin basketbolla bütünleşmesini ve sağduyulu insanların yetişmesini sağladığı" gerekçesiyle "Osman Solakoğlu Basketbolla Topluma Hizmet Ödülü" kazanan Şimşek'e bir ödül de TMOK'tan geldi. Hakkari Gençler Gücü basketbol takımının antrenörü olan Şimşek, "Sportif Tanıtım Dalı Şeref Diploması Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Kentte birçok genci basketbola kazandıran ve gönüllü olarak antrenörlük yapan Şimşek, ödül sevincini öğrencileriyle paylaştı.

Şimşek, yaptığı açıklamada, Hakkari'de bu tür sportif çalışmalara daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.

Öğrencileriyle topluma faydalı olmak amacıyla sadece basketbol değil, başka alanlarda da çalışma yaptığını dile getiren Şimşek, köy okullarına kitap ve oyuncak topladıklarını anlattı.

Şimşek, şunları söyledi:

"Antrenmanlarımızı basketbol sahamız yıkılmasına rağmen sürekli devam ettirdik. Hakkari her zaman olumsuzluklar şehri olarak anılıyordu. İnşallah Hakkari gelecekte bir basketbol şehri olacaktır. Ben burada var oldukça kardeşlerime basketbol eğitimi vermeye devam edeceğim. Ödülümü 13 Mayıs'ta düzenlenecek törenle alacağım." - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tmok Fair Play Ödülü Hakkari'ye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement