Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, deprem bölgesini ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, deprem bölgesini ziyaret etti

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, deprem bölgesini ziyaret etti

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Yeşilyurt ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından bölgeye giderek vatandaşları ziyaret etti. Hatipoğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Deprem sonrası devletin halkın hizmetinde olduğunu vurgulayan Hatipoğlu, gerekli çalışmaların yapılacağını ve vatandaşların panik yapmamasını söyledi.

22.04.2024 18:49

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, deprem bölgesini ziyaret etti.

Sulusaray ilçesinde 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Hatipoğlu, Sulusaray, Yeşilyurt ilçelerindeki vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla bir çay ocağında sohbet eden Hatipoğlu, yaptığı açıklamada, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Depremin ardından devletin halkın hizmetinde olduğunu ifade eden Hatipoğlu, "İçişleri Bakanlığımızın talimatı ile bütün ekipler 3 saat içinde deprem bölgesine gelerek çalışmalara başladılar. Sulusaray ilçemizde evleri hasarlı engelli çocukları olan ailemiz için konteyner getirildi. Ailemizi buraya yerleştirdik. Hasar tespit çalışmaları yapıldı. Hasar tespit çalışmalarının ardından gerekli çalışmalar yapılacak. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Kaymakamlıklar, AFAD, emniyet ve jandarmamız görevinin başında. Vatandaşlarımız panik yapmasınlar." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, deprem bölgesini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement