Trabzon-İstinat Duvarı Park Halindeki Otomobillerin Üzerine Çöktü - Son Dakika
Güncel

Trabzon-İstinat Duvarı Park Halindeki Otomobillerin Üzerine Çöktü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, istinat duvarı park halindeki araçların üzerine çöktü.

02.03.2018 12:57

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, istinat duvarı park halindeki araçların üzerine çöktü. Olayda yaralanan olmadı.

Olay bugün sabah saatlerinde Pelitli Mahallesi'nde meydana geldi. Gece boyunca etkili olan yağmurun etkisiyle, istinat duvarı park halindeki araçların üzerine çöktü. Buradaki otomobiller, çöken duvarın ve kayan toprağın altında kalırken, yaralanan olmadı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri toprak altında kalan araçların çıkarılması için çalışma başlattı. Toprak kütlesi iş makineleri ile kamyonlara yüklenerek alandan boşaltıldı. Toprak altında 14 araç ile 1 motosiklet kaldığı belirlendi.

MAHALLELİ TEDİRGİN

Mahallede tedirginlik yaşayan vatandaşlar duvarın kalan kısmı için önlem alınmasını istedi. Otomobili toprak altında kalan Selamettin Parlak, sabah gürültü ile uyandıklarını belirterek 'Korna sesi gelmeye başladı. Baktım duvar yerle bir oldu. Çocuklar korkudan bana sarıldı. Burada korku içinde yaşıyoruzö dedi.

İsmail Yazıcıoğlu ise 'Sabah erken burası yıkıldı. Allah verdi erken oldu biraz daha ilerleyen saatlerde olsa insanlar toprak altında kalacaktı. Kim yetkiliyse gelip önlem alsın. 2 yıl önce yapılan duvarlar yıkılıyor. Bu duvarları yaparken 'Bu duvarlar yıkılır' sağlam yapın dedik. Burayı teslim alanlar nasıl bakıp aldı Merak ediyoruzö diyerek tepkisini dile getirdi.

Çevrede güvenlik önlemi alınırken sokak geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Trabzon-İstinat Duvarı Park Halindeki Otomobillerin Üzerine Çöktü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon-İstinat Duvarı Park Halindeki Otomobillerin Üzerine Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement