Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Vodafone Arena'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Vodafone Arena'yı Ziyaret Etti

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Vodafone Arena\'yı Ziyaret Etti

Ali DANAŞ - İSTANBUL - DHATrabzonspor Başkanı Muharrem Usta 11 Nisan'da Beşiktaş - Bursaspor maçı ile resnen açılacak olan Vodafone Arena'yı ziyaret etti.

23.03.2016 13:28

Ali DANAŞ - İSTANBUL - DHA

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta 11 Nisan'da Beşiktaş - Bursaspor maçı ile resnen açılacak olan Vodafone Arena'yı ziyaret etti.

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş İnşaat Genel Müdürü İhsan Coşkun tarafından ağırlanan Muharrem Usta statta incelemelerde bulundu.

Vodafone Arena Stadı'nı okduka beğenen Usta düşüncelerini "Muhteşem bir stat, inanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak.Bizim stadımız da önümüzdeki sezonun başına yetişiyor.Türk futbolu adına emekleri geçen herkesi kutluyorum " diye açıkladı.

Usta statların yeniden açılmasıyla birlikte 20-25 yıl önce olduğu gibi taraftarların yeniden bir arada maç seyretmelerinin en büyük dileği olduğunu ifade etti.

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil de Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek "Geri sayım başladı. Muhteşem bir yapıt oldu. Bir an önce futbolcuların sahaya çıkmasını taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Vodafone Arena, İstanbul'un incisi olacak." diye konuştu.

Şenol Güneş teftişte

Bu arada yeni statta ilk maçına 11 Nisan'da çıkacak olan Siyah Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş bu sabah stada giderek hibrit çim çalışmalarını yerinde izledi.

Bursaspor maçından önce futbolcuların yeni stat ortamına alışmaları için Vodafone Arena'da antrenman yapmak isteyen Güneş çalışmaları takından takip etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Vodafone Arena'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement