TSK'dan Ağaç Katliamlarıyla İlgili Dikkat Çeken Kamu Spotu - Son Dakika
Güncel

TSK'dan Ağaç Katliamlarıyla İlgili Dikkat Çeken Kamu Spotu

Türkiye'de geçen yıl Gezi Parkı, ardından Yırca Köyü ve Yalova'da meydana gelen ağaç kesimleriyle ilgili gündemde olan çevre duyarlılığına, bir katkı da TSK'dan geldi.

08.12.2014 11:47  Güncelleme: 12:50

Ağaçların kesilmesi ile gündeme gelen çevre duyarlılığına TSK hazırladığı bir kamu spotu ile destek verdi.
Gezi Parkı, Yırca köyündeki zeytinlikler ve en son olarak da Yalova'da meydana gelen ağaç kesimleri çevreye duyarlı kesimler tarafından büyük tepkilere yol açtı. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca hazırlanan kamu spotunda Mehmetçiğin Türkiye'nin her bir köşesinde ağaçlandırma faaliyetlerine dikkat çekilmiş.
"BU TOPRAKLARA CAN VEREN DE CAN SUYU VEREN DE MEHMETÇİKTİR"

Anadolu'da bir yerde yapılan çekimlerde Mehmetçiğin çocuklar ile fidan dikmesi anlatılıyor. Spotun sonunda yaşlı bir adamın elinden suyu alan kız çocuğuna 'Bu topraklara can veren de can suyu veren de Mehmetçiktir' diyor.

Spotun sonunda 'Siz de bir fidan dikin, yarınlarımız yeşersin' mesajı veriliyor.

TSK\'dan Ağaç Katliamlarıyla İlgili Dikkat Çeken Kamu Spotu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TSK'dan Ağaç Katliamlarıyla İlgili Dikkat Çeken Kamu Spotu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasan: Yaktiklari yiktiklari fidanlari ormanlari unutan birileri var herhalde.... Askerlik ölme ve öldurme sanatidir.... Diyenler yaptiginizla ancak cocuklari eğlendirirsiniz. 3 17 Yanıtla
  • Ayşa : Kesilen agaçları gördükçe içim acıyor akp derken chp de başladı bunlarda din iman yokmu kuranda bile agaç kesmenin günahından bahseder elleriniz kırılsın bir agac 20senede yetişiyor yırcadaki zeytin agaclarını keserken agladım üstünde zeytinler vardı bu kadarmı insanımız dinini imanını unuttu yazıklar olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement