Tsyd Sporun Zirvesi Semineri Başladı - Son Dakika
Güncel

Tsyd Sporun Zirvesi Semineri Başladı

Tsyd Sporun Zirvesi Semineri Başladı

Antalya Belek'teki Gloria Golf Resort Otel'de 300'ü aşkın Türk sporunun seçkin isimleri ve gazetecilerin katıldığı seminerde, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan'ın konuşmasının ardından, geçen yıl hayatını kaybeden TSYD eski genel başkanlarından Doğan Koloğlu ve Necmi Tanyolaç için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

10.01.2014 15:01

Antalya Belek'teki Gloria Golf Resort Otel'de 300'ü aşkın Türk sporunun seçkin isimleri ve gazetecilerin katıldığı seminerde, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan'ın konuşmasının ardından, geçen yıl hayatını kaybeden TSYD eski genel başkanlarından Doğan Koloğlu ve Necmi Tanyolaç için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Genel Başkan Naci Arkan spor haberciliği için her zaman en güzelini yapmak, çalışma koşullarının en iyi hale gelmesi için çaba göstermek ve sporun gelişmesi için katkıda bulunmak amacında olduklarını söyledi. Açılış konuşmalarında söz alan isimlerden biri ise Turizm Bakanı yardımcısı ve TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı oldu. Antalya yöresinin hem yaz hem de kış turizmi için son derece ideal bir yer olduğunu ve tesislerin her yıl gelişerek arttığını söyledi.

Eski Spor Bakanı Fikret Ünlü de spor dünyasının seçkin insanları arasında olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI AKAYDIN İLE GSGM MÜDÜRÜ MEHMET BAYKAN ARASINDA SÖZ DÜELLOSU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Antalya'nın yılda 12 milyon turist ağırladığını, kış mevsiminde 1400 takımın kamp yaptığını vurguladı. Dünyanın en güzel şehrinin başkanıyım diyen Akaydın yapılan anketlerde Antalyalıların %80'inin mutlu olduğunu, okumayan insan sayısının ise sadece yüzde 1.7 olduğunu aktardı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda spor tesisleri konusunda gelişim ve yatırım için ağır davranıldığı eleştirisinde bulundu. BAYKAN SPOR TESİSLERİ İÇİN 213 TRİLYON HARCANACAK

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise Belediye Başkanı Akaydın'ın eleştirilerine karşılık bir bürokrat olarak gelinen noktadaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Baykan, şunları söyledi

Antalya'da 1 ay önce 10 bin kişilik spor salonu temelini attık. Antalya Stadı hızla devam ediyor. Antalya'nın ilçelerinde de spor tesisleri yatırımı var. Bir yüzme havuzu için ihale süreci devam etmekte. Arazi araştırması yapılıyor. Jimnastik salonu, buz pateni salonları yapılıyor. Dünya ölçülerinde ve son derece modern yapılacak. Spor il müdürlüğümüz araştırma ve çalışmalarını hızlı bir şekilde yapıyor. Toplam 50 trilyon harcandı, toplam yapılacak harcama ise 213 trılyon liradır..

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tsyd Sporun Zirvesi Semineri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement