Tügiad Üyeleri İşyeri Ziyaretleri İle Birbirlerini Daha Yakından Tanıyor - Son Dakika
Güncel

Tügiad Üyeleri İşyeri Ziyaretleri İle Birbirlerini Daha Yakından Tanıyor

Tügiad Üyeleri İşyeri Ziyaretleri İle Birbirlerini Daha Yakından Tanıyor

Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ege Şubesi, üye ziyaretleri kapsamında Torbalı'da bulunan Altekma Group'da incelemelerde bulundu.

27.01.2018 10:19

Fabrika turundan sonra dernek üyeleri Lucien Arkas Bağları'nda öğle yemeği yedi.TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, üye ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek dernek içi iletişimi ve iş birliğini artırmak için bu ziyaretlerin süreceğini söyledi. Yemek sırasında Lucien Arkas Bağları'nda bulunan Arkas Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas da TÜGİAD heyetine başarılar diledi.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, üye ziyaretlerine aksatmadan devam ettiklerini belirterek, "Bu ay da dernek üyemiz, TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Sebastien Durmuş'un yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü Altekma Group'u ziyaret ettik. Ardından Lucien Arkas Bağları'nda öğle yemeğinde Arkas Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'ın masamıza bizzat gelerek bizlere hoş geldiniz demesi ve başarılar dilemesi büyük incelikti" diye konuştu.

YENİ İŞ İMKANLARI

Türkiye'nin gündeminin Zeytin Dalı Harekatı'na kilitlendiğini ifade eden ifade eden TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Can Yavaş, "Sınır ötesi operasyonlar her zaman zorludur. Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başarılar diliyorum. Umuyorum minimum kayıpla ve en hızlı şekilde bu operasyon son bulur. Böylesi zamanlarda barışın ve huzurun değeri daha iyi anlaşılıyor. En kısa sürede bu operasyonu başarı ile tamamlanması ve tekrar ekonomi gündemine dönmemiz tek temennimiz" diye konuştu.

Ziyaret sırasında yaptıkları üretim hakkında bilgi veren Durmuş, "Yardımcılığını yaptığım derneğimiz yönetim kurulu başkanı Can Yavaş ve dernek arkadaşlarımı tesisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Yol çizgileri boyaları ve araçları üreten Türkiye'deki iki firmadan biriyiz. Spesifik alanlarda çalışan bizim gibi üyeler bu ziyaretler sayesinde yaptığı işi anlatma, ayrıntılarını üyelere sunma fırsatı yakalıyor. O sebeple bu ziyaretlerin derneğimiz açısından büyük yararı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tügiad Üyeleri İşyeri Ziyaretleri İle Birbirlerini Daha Yakından Tanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement