Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı'nda çevre temizliği yapıldı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı'nda çevre temizliği yapıldı

Tunceli\'de Munzur Vadisi Milli Parkı\'nda çevre temizliği yapıldı

Tunceli'de Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlileri, Munzur Vadisi Milli Parkı'nda çevre temizliği yapmak için çalışma başlattı. Kurban Bayramı dolayısıyla turist yoğunluğu yaşanan milli parkta, bazı vatandaşların çöplerini doğaya bırakması nedeniyle kirlilik oluştu. Ekipler, milli parkın Miskisağ mevkisinden başlayarak Beşevler köyüne kadar kağıt, plastik, cam şişe ve poşet gibi atıkları topladı. Piknik ve kamp yapmanın yasak olduğu milli parkta, ekiplerin belirli aralıklarla denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

03.07.2023 17:12

Tunceli'de Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlileri, Munzur Vadisi Milli Parkı'nda çevre temizliği yaptı.

Kentte yaklaşık 42 bin hektar alandan oluşan Munzur Vadisi Milli Parkı'nda, Kurban Bayramı dolayısıyla turist yoğunluğu yaşandı.

Birçok ilden ziyaretçinin geldiği milli parkta, bazı vatandaşların çöplerini doğaya bırakması nedeniyle kirlilik oluştu.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Tunceli Şubesi görevlileri de milli parka bırakılan çöpleri temizlemek için çalışma başlattı.

Ekipler, bu kapsamda milli parkın Miskisağ mevkisinden başlayarak Beşevler köyüne kadar kağıt, plastik, cam şişe ve poşet gibi atıkları topladı.

Piknik ve kamp yapmanın yasak olduğu milli parkta, ekiplerin belirli aralıklarla denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı'nda çevre temizliği yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement