Tünel Girişinde Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tünel Girişinde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Tünel Girişinde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Ümraniye'de bir otomobil tünel girişinde kamyona çarptı.

03.09.2013 10:58  Güncelleme: 11:00

Ümraniye'de bir otomobil tünel girişinde kamyona çarptı. Çarpma sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon da başka bir araca çarptı. Olay yerinde yaralanan bir kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülürken, kamyonun dorsesinin tüneli kapatması nedeniyle aksamalar meydana geldi.

İddiaya göre; Ümraniye'den Altunizade'ye giden bağlantı yolunda bulunan Vecdi Diker Tüneli'de plakası belirlenemeyen bir otomobil, 34 JH 3728 plakalı Erkan Bozkurt'un kullandığı yük kamyonuna çarptı. Çarpma sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon da tünele girmek üzere olan Emin Can'ın kullandığı 34 VF 4372 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonucu sürücünün yanında bulunan Ergin Can yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulansla yaralı şahsı Ümraniye Devlet Hastanesi'ne götürürken, tünel girişindeki bulunan bariyerlerin ise paramparça olduğu gözlendi.

Öte yandan, kamyonun dorsesinin tüneli kapatması nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi. Polis olayla ilgili şoförlerin ifadelerine başvururken, araçların çekilmesiyle trafik normale döndü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tünel Girişinde Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement