Tüpraş, TEMA Görevlilerini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Tüpraş, TEMA Görevlilerini Ağırladı

Tüpraş, TEMA Görevlilerini Ağırladı

Tüpraş, 22'nci kuruluş yıl dönümleri nedeniyle TEMA Vakfı Kocaeli Temsilciliğini ağırladı.

24.10.2014 15:44  Güncelleme: 16:00

Tüpraş, 22'nci kuruluş yıldönümleri nedeniyle TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma) Vakfı Kocaeli Temsilciliğini ağırladı. Bu ziyarette Tüpraş'ın çevre yatırımları da anlatıldı.

TEMA'nın Kocaeli İl temsilcisi  Nermin Tol başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, Koç Topluluğu ve Tüpraş kurumsal sorumluluk ölçütleri, öncelikleri, itibar algı ölçümlemeleri, çalışma değer ve prensipleri, kurumsal sorumluluk raporlamaları ile Tüpraş Mali İşler Uzmanı Merve Mine Zaman'ın Sosyal Etkinlik Kulüpleri İzmit Doğa-TEMA işbirliği projelerini içeren sunumlar yapıldı.

Açılışına sayılı günler kalan Fuel Oil Dönüşüm Projesi gelişim filmi izlendi. TEMA üyelerine, Tüpraş üretim faaliyetleri ve Fuel Oil Dönüşüm Projesine ilişkin yapılan bilgilendirmede projenin bölge ve ülke ekonomisinde yaratacağı katma değere ilişkin bilgiler verildi.

Tüpraş'ın çevre yatırımları hakkında özellikle bilgi almak isteyen heyet, Proses Başmühendisi Ömer Çağlar'ın gerçekleştirdiği 'Tüpraş Su Hazırlama Ünitesi' sunumunu takip etti. Ülkemizin en etkili sivil toplum kuruluşlarından TEMA Vakfı, Yavru TEMA, Küçük TEMA, Genç TEMA, öğrenciler, öğretmenler ve gönüllülerden oluşuyor. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüpraş, TEMA Görevlilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement