Turkcell Liderler Konferansı'nın Konuğu Al Gore Olacak - Son Dakika
Güncel

Turkcell Liderler Konferansı'nın Konuğu Al Gore Olacak

Turkcell Liderler Konferansı\'nın Konuğu Al Gore Olacak

Turkcell'in, dünyanın fikir adamları ile, Türkiye'nin önde gelen iş adamı ve sanayicilerini buluşturduğu "Liderler Konferansı"nın konuğu, Nobel ödüllü siyasetçi Al Gore olacak.

11.09.2012 12:45  Güncelleme: 12:52

Turkcell'in, dünyanın önde gelen fikir adamları ile, Türkiye'nin önde gelen iş adamı ve sanayicilerini buluşturduğu "Liderler Konferansı"nın 22 Eylül tarihindeki konuğu, Nobel ödüllü siyasetçi Al Gore olacak.

Turkcell açıklamasına göre, 22 Eylül tarihinde, Turkcell tarafından dördüncüsü düzenlenecek "Liderler Konferansı"na, siyasetçi kimliği ve çevreci görüşleriyle uluslararası arenada gündemde kalan, ABD'li siyasetçi, Apple Yönetim Kurulu Üyesi ve Google Üst Düzey Danışmanı, Nobel ödüllü Al Gore katılacak.

Al Gore, toplantıda, gelişen teknolojilerin liderliğe ve iş dünyasına etkilerini mercek altına alarak, "Değişen Dünyada Liderlik" başlığıyla yapacağı konuşmasında, teknolojinin liderliğe olan etkisini, demokratikleşmesini ve devletler için önemini analiz edecek.

Ayrıca, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in ev sahipliği ile gerçekleşecek olan konferansda, Turkcell'in, iş dünyasının tepe yöneticilerini,

"öğrenen&öğreten liderler" vizyonuyla buluşturarak, sürekli gelişim yolculuklarına değer katmak amacıyla oluşturduğu "Liderler Platformu"nun lansmanı da yapılacak.

Muhabir : Eda Topcu

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell Liderler Konferansı'nın Konuğu Al Gore Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement