Türkiye'de Bir İlk: 3M Türkiye'den Araç Kaplama Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Bir İlk: 3M Türkiye'den Araç Kaplama Eğitimi

Türkiye\'de Bir İlk: 3M Türkiye\'den Araç Kaplama Eğitimi

3M, Avrupa ve ABD'de gerçekleştirdiği "Araç Kaplama Eğitim" programını Türkiye'ye taşıyarak bir ilke imza attı.

06.05.2013 14:28

İleri teknoloji, kalite ve çevre dostu ürün ve çözümlerin mucidi 3M, Avrupa ve ABD'de gerçekleştirdiği "Araç Kaplama Eğitim" programını Türkiye'ye taşıyarak bir ilke imza attı. 3M, Türkiye'nin farklı illerinden katılımcıların yer aldığı program sayesinde, sektörde önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.

Yüksek performanslı araçları kaplama ve kişiselleştirmedeki uzmanlığıyla bilinen inovasyon devi 3M, Türkiye'de bir ilke imza atarak 3M Araç Kaplama Eğitim ve Sertifikasyonu programını başlattı. Sektöründe uzman elemanların yetiştirilmesini amaçlayan program Türkiye'de bir ilk olmasıyla da dikkati çekiyor.

Program sırasında araç kaplama materyallerinin tasarımı ve kalitesinin yanı sıra işlemi gerçekleştiren uzmanın eğitimi ve donanımının da çok önemli olduğu vurgulandı. Tüm bu elementlerin, süreci kolaylaştırdığı vurgulanırken başarılı uygulamaların daha kaliteli sonuç alınmasını ve kaplamaların uzun süre dayanmasını sağlandığının da altı çizildi.

3M Doğu ve Orta Avrupa Yüksek Teknik Servis Mühendisi Yotam Yahel'in katılımıyla 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitim sonunda Türkiye'nin farklı illerinden gelen katılımcılardan test bölümünde başarılı olanlar, 3M Sertifikalı Uygulama Uzmanı olmaya hak kazandılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'de Bir İlk: 3M Türkiye'den Araç Kaplama Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement