Ataşehir'de Türkiye'nin İlk Çocuk Kültür Merkezi Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Türkiye'nin İlk Çocuk Kültür Merkezi Açılıyor

Ataşehir\'de Türkiye\'nin İlk Çocuk Kültür Merkezi Açılıyor

Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, Prof. Dr. Üstün DÖKMEN'in danışmanlığında Ataşehir Brandium AVM'de açılıyor.

29.10.2013 14:58  Güncelleme: 10:40

"Çocuk ve Sanat" temelli bir kültür merkezinin hedeflendiği, Dreampark Çocuk Kültür Merkezinde, Prof.Dr. Üstün Dökmen'in katılımı ile "Aile İçi İletişim" temalı interaktif gösterilerin bulunacağı belirtildi.

Çocuk Kültür Merkezinden yapılan açıklamaya göre; "Kültür Merkezinde; 'Çocuğun gelişiminde sanatın önemi , Çocuk Psikolojisi- Pedagojisi' konusunda panelle , söyleşiler, Çocuklarla Yaratıcı Drama Atölyeleri, başta çocuklara yönelik sahne gösterileri olmak üzere, 'Çocuk ve Sanat' dendiğinde akla gelebilecek her şeyin var olduğu bir kültür merkezi hedeflenmektedir" denildi.

ÇOCUK TİYATROSUNUN EN İYİ ÖRNEKLERİ

Brandium AVM'de bulunan, Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, kapılarını,2 Kasım Cumartesi günü sergileyeceği Alaaddin'in Sihirli Lambası oyunu ile açacak.

Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, bir yandan, çocuk tiyatrosunun en iyi örneklerini seyircisi ile buluşturmaya hazırlanırken, diğer yandan da bünyesinde; resim, heykel, seramik atölyeleri oluşturacak. Kültür merkezinden, öğrenciler, tiyatro-müzik çalışmaları ve yıl sonu gösterileri için yararlanacak, çocuk sanatçıların sergileri ile yılda 500 bin sanatseveri ağırlayacak.

Çocukların resim, heykel ve seramik atölyelerinde yaptıkları ürünlerin sergileneceği Dreampark Çocuk Kültür Merkezi'nde; ayrıca; Çocuk Koroları, Müzik Dinletileri, Çocuk Şovları, Gölge ve Kukla Gösterileri de yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Türkiye'nin İlk Çocuk Kültür Merkezi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement