Ulusal Kanal'dan Tepki Çeken Mısır Haberi - Son Dakika
Güncel

Ulusal Kanal'dan Tepki Çeken Mısır Haberi

Ulusal Kanal\'dan Tepki Çeken Mısır Haberi

Mısır'daki askeri darbe sonrası sokağa dökülenleri 'terörist' ilan eden Ulusal Kanal, halkı kurşuna dizen orduya sahip çıktı.

30.07.2013 10:56  Güncelleme: 10:57

Marjinal yayınlarıyla bilinen Ulusal Kanal 'ın Mısır 'da yaşanan olaylara yaklaşımı ve kanlı darbecileri bariz olarak destelediği haberler, görenleri şaşırttı. 'Mısır'da İhvan terörü' başlığı kullanılarak verilen haberde, 32 milyon kişinin cuntaya destek için sokaklara indiği söylendi. Haber sonrası sosyal medyada Ulusal Kanal'a tepki yağdı.

"BU KADARINI SİSİ'NİN KANALI YAPMAZDI"

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'ye destek veren halka "terörist" diyen, Darbe yapan askerleri masum gibi gösteren habere imza atan Ulusal Kanal'ın bu yayını 'Bu kadarını Darbeci Sisi'nin kanalı bile yapamazdı' dedirtti.

Demokrasi yanlısı masum insanların, Sisi idaresindeki ordu tarafından katledilmesine kayıtsız kalan kanal haberinde, eli silhalı ve sopalı dediği "İhvan, orduya destek veren halka saldırdı, 74 kişi öldü" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Müslüman Kardeşler'in sürekli "terör" şeklinde lanse edilmesi ve darbecilerin haklı taraf olarak gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ulusal Kanal'dan Tepki Çeken Mısır Haberi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement