Ümraniye'de Geri Dönüşüm İşçileri İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti - Son Dakika
Güncel

Ümraniye'de Geri Dönüşüm İşçileri İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti

Ümraniye\'de Geri Dönüşüm İşçileri İsrail\'in Gazze\'ye düzenlediği saldırıları protesto etti

Ümraniye'de Geri Dönüşüm İşçileri Derneği üyesi bir grup, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etmek amacıyla bir araya geldi. Grup, Filistin bayrakları taşıyarak ve pankartlar açarak İsrail'i eleştirdi. Dernek yöneticisi Mustafa Ay, Filistin halkının yaşadığı acıları anladıklarını ve destek verdiklerini belirtti. Ay, geri dönüşüm işçilerinin zaferden sonra Gazze'de yeni bir hayat kurmak için Filistin halkına omuz vermeye hazır olduklarını ifade etti.

27.10.2023 21:30

Ümraniye'de Geri Dönüşüm İşçileri Derneği üyesi grup, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

Çarşı Metro durağı çıkışında toplanan gruptakiler, Filistin bayrakları taşıyarak, "İsrail'i tarihin çöplüğüne atmayın, beş para etmiyor." yazılı pankart açtı.

"Yoksulun halinden yoksul anlar, zalim İsrail devleti Filistin'e yaptıklarının cezasını çekecek." yazılı döviz taşıyan işçiler, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan dernek yöneticisi Mustafa Ay, Filistin halkının yaşadığı acıları anladıklarını söyledi.

Ay, "Biz geri dönüşüm işçileri olarak buraya sadece acınızı paylaşmak için gelmedik. Yükünüzün altına sırtımızı vermeye geldik. Filistin ve tüm mazlum halkların kaderini dünya devletlerinin alacağı tavır belirlemeyecek. Zaferin yolu direniş ve dayanışmadan geçer." diye konuştu.

Yurtlarından sürülen Filistinlilerin bir gün döneceklerine olan inançla evlerinin anahtarlarını sakladıklarını ifade eden Ay, "Çöplerden bir hayat kurmayı başaran geri dönüşüm işçileri, zaferden sonra Gazze'de yeni bir hayat kurmak için Filistin halkına omuz vermeye hazır olacak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ümraniye'de Geri Dönüşüm İşçileri İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement