Ünlü Dizinin Yayınlanmamış Bölümlerini Çaldı, İstediği Fidye Dudak Uçuklattı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Dizinin Yayınlanmamış Bölümlerini Çaldı, İstediği Fidye Dudak Uçuklattı

İran ordusu adına çalışan bir bilgisayar korsanı, ünlü dizi Game of Thrones'un henüz yayınlanmamış bölümlerini çalıp karşılığında 6 milyar dolar talep etti.

22.11.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İranlı bir hacker, ünlü dizi Game of Thrones'un önümüzdeki sene yayınlanacak olan bölümlerinin senaryosunu çaldı. Adamın fidye amacıyla, 6 milyar dolar gibi inanılmaz bir rakam talep ettiği açıklandı.

TÜM KANALI HACKLEMİŞ

Skote Vahshat olarak bilinen hackerın, ABD'nin en büyük kanallarından biri olan HBO'yu tümüyle hacklediği öğrenildi. Manhattan'daki savcılık ofisi, hackerın yakalanıp yakalanmadığı ile ilgili bir bilgi vermedi.

ORDU ADINA ÇALIŞIYOR

İranlı adamın, İran ordusu adına çalışan, bazı askeri ve nükleer yazılım sistemlerini ve İsrail'e ait internet altyapısını çökermekle görevli Behzad Mesri olduğu düşünülüyor. İddianamede ayrıca hackerın, Ballers, Curb Your Enthusiasm ve The Deuce gibi başka dizilerin henüz yayınlanmamış bölümlerini de ele geçirdiği belirtildi.

KANAL 250 BİN DOLAR TEKLİF ETMİŞ

Game of Thrones dizisinin son sezonunda bazı bölümlerin yayınlanmadan internete sızdırılmasının da bu olayla bağlantılı olduğu söyleniyor. İddialara göre HBO bilgisayar korsanına 250 bin dolar ödeme yapmaya razı olmuş.

Ünlü Dizinin Yayınlanmamış Bölümlerini Çaldı, İstediği Fidye Dudak Uçuklattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ünlü Dizinin Yayınlanmamış Bölümlerini Çaldı, İstediği Fidye Dudak Uçuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cevap Yaz: yalan haber Amerika o hackeri yakalarsa 6milyar kez dur durak demeden harıl harıl üstünde deney yaparlar 1 1 Yanıtla

Advertisement