Uşak'ta Sağlıkçılar Terörü Kınadı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Sağlıkçılar Terörü Kınadı

Uşak\'ta Sağlıkçılar Terörü Kınadı

Uşak'ta sağlık çalışanları, geçen Haziran ayından bu yana tırmanışa geçen sağlık kurumları ve çalışanlarına yönelik terör saldırılarını kınadı.

28.10.2015 14:59

Uşak'ta sağlık çalışanları, geçen Haziran ayından bu yana tırmanışa geçen sağlık kurumları ve çalışanlarına yönelik terör saldırılarını kınadı.

Uşak Devlet Hastanesi Poliklinik Binası önünde düzenlenen basın açıklamasına; Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı, Sağlık İl Müdürlüğü Dr. Alper Cem Ünal, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan Kaya ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Açıklamayı yapan İl Sağlık Müdürü Ünal, "Son 5 aydır tırmanışa geçen saldırılarda genç, yaşlı, çocuk, bebek demeden tüm halkımızı hedef alan eli kanlı terör örgütü, sağlık çalışanlarımıza, ambulanslarımıza ve hastanelerimize yönelik alçakça saldırına devam ediyor. 3 sağlık çalışanımız terör örgütünün gerçekleştirdiği alçakça saldırılarda hayatını kaybetti. Onlarca çalışanımız alıkonuldu, ambulanslara ve hastanelere ateş edildi. Sağlık hizmetleri aksatılmaya çalışıldı. Son olarak Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesi bombalı saldırı sonucunda neredeyse kullanılamaz hale getirildi. En büyük zararı Şemdinli'de bizlerden sağlık hizmeti bekleyen halkımız gördü" dedi.

Ünal, vatandaşın sağlık hakkının engellemesine yönelik gerçekleştirilen saldırıları planlayanları ve eylemi gerçekleştirenleri lanetledi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Sağlıkçılar Terörü Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement