Üst Kurul Mart Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Üst Kurul Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Üst Kurul Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Üst kurul toplantısında alt yapıların elektrik, su, gaz ve diğer kurum hat ve yapılarına zarar vermeden yapılması konusu ele alındı.

30.03.2012 09:13

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Mart ayı Üst Kurul Toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı'nın başkanlığında yapıldı.

ALTYAPI KURUM TEMSİLCİLERİ DE KATILDI

Toplantıya Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Strateji Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu. Fen İşleri Dairsi Aykome Şube Müdürü Volkan Torpil, İlçe Belediyelerden Yetkililer ve Kocaeli'nde faaliyet gösteren alt yapı kurum ve kuruluşlardan yetkililer katıldı.

PROJELER İNCELENDİ

Üst kurul toplantısında 2012 yılı içersinde yapılacak olan yatırımlar ve bunlar arasında koordinasyonun sağlanması için projeler incelendi. Yapılan çalışmalarda alt yapıların elektrik, su, gaz ve diğer kurum hat ve yapılarına zarar vermeden çalışılması sağlanması kararlaştırıldı.

SBS VERİLERİ TOPLANACAK

Toplantıda ele alınan diğer konu ise Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) verilerinin toplanması oldu. Bu verilerin işlenmesi ile ilgili çalışmalar değerlendirilerek kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve verilerin sisteme sağlıklı şekilde işlenerek bütünlük sağlanması hedefleniyor. Ayrıca üst kurulda mart ayında yapılan çalışmalar incelenerek diğer kurumlara bilgi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üst Kurul Mart Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement