Vali Doğan, Fiat Van Ana Bayii'nin Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Vali Doğan, Fiat Van Ana Bayii'nin Açılış Törenine Katıldı

Vali Doğan, Fiat Van Ana Bayii\'nin Açılış Törenine Katıldı

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, yenilenen Fiat Van Ana Bayii Şengüller otomotivin açılışına katıldı.

22.11.2013 14:38

Açılış töreninde konuşma yapan Vali Doğan 80 güne yakındır görev yaptığım Van'da vurguladğım iki husus var bunlardan biri sürekli kardeşlik hukukunu nasıl geliştireceğiz bir diğeri sürekli ekonomi üzerinde konuşmamız gerektiğini ifade etti.

İlimizde ekonominin daha çok konuşulması gerektiğini ifade eden Vali Doğan, "bugün çok mutluyum çünkü ekonomiyi konuşacağız. Tofaş'ın yöneticisi ile görüşmemizde dünyaya ilişkin ekonomik 3 önemli değere işaret etti. Bunlar rekabetçilik, işbirliği ve yeni iş yeri'dir. Dünyada ekonomik globalleşme bunların üzerinde inşa ediliyor. Hiç bir yerleşmenin, hiçbir bölgenin bu üç değeri ıskalamaması lazım. Bu yüzden ben Tofaş ailesinin bu üç değeri ıskalamadan geleceğe çok güçlü bir yol çizmesine çok mutlu oldum. Bizim de yapmamız gereken bu, Van ilinde bu üç değeri hepimizin anlayacağı bir lisanla konuşacağız anlatacağız ve Van'ı bu üç değer üzerinde yeniden inşa edeceğiz. O zaman gerçek anlamada gücümüzü ortaya koyacağız. Bunu ekonomi konuşarak yapacağız, birbirimizle işbirliği halinde olacağız. Yanımızdaki illerle bölgemizde illerle adam gibi rekabet edeceğiz" dedi.

Vali Doğan, açılış kurdelesini Türk Otomobil Fabrikası AŞ (TOFAŞ) CEO'su Kamil Başaran, İl Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul ile birlikte kesti.

Bişar Ulutaş/ VAN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vali Doğan, Fiat Van Ana Bayii'nin Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement