Vali Karaoğlu Van'dan Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Vali Karaoğlu Van'dan Ayrıldı

Vali Karaoğlu Van\'dan Ayrıldı

Son Valiler kararnamesiyle Bursa'ya atanan Vali Münir Karaloğlu, Van'dan ayrıldı.

13.08.2013 19:38  Güncelleme: 12:12

Vali Karaloğlu ve ailesini uğurlamaya, Ak Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, vali yardımcıları, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve vatandaşlar katıldı. Havaalanı önüne teşekkür için asılan pankartı okuyan Vali Karaloğlu ayaküstü kendisini uğurlamaya gelenlerle sohbet etti.

Karaloğlu, kente ilk geldiği zamanlardaki gazeteciliğin terör ve asayiş haber odaklı yapıldığını, ancak sonrasında bu anlayışın değişmesine şahit olduğunu söyledi. Bursa'ya atanan Münir Karaloğlu, "Geldiğimde size Van'dan artık terör, töre haberlerinden değil, aşktan, böcekten bahsettim. Şimdi görüyorum ki Van'dan giden haberlerin çoğunluğu böyle oldu" dedi.

Vali Karaloğlu Van'dan ayrılınca, Van'ın geleceğinin bugünden daha iyi olacağı temennisinde bulunarak, "Number One, always Van" diyerek Vanlılarla vedalaştı. Vali Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ve kızları Ferit Melen Havaalanı'nda çiçeklerle uğurlandı. Ailesiyle aprona çıkan ve buradaki polis tören mangasını selamlayan Vali Karaloğlu, daha sonra Anadolujet'in tarifeli uçağıyla İstanbul'a hareket etti. Vali Karaloğlu'nun yarın Bursa'da göreve başlayacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Karaoğlu Van'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement