Van Çaldıran'da düzenlenen futbol turnuvası sona erdi - Son Dakika
Güncel

Van Çaldıran'da düzenlenen futbol turnuvası sona erdi

Van Çaldıran\'da düzenlenen futbol turnuvası sona erdi

Van'ın Çaldıran ilçesinde belediye tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Final maçında Kaos Team Takımı, Yağıbasan Mahallesi Takımı'nı 3-1 yenerek birinci oldu. Turnuvaya katılan 24 takımın mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın amacı, ilçedeki gençler arasında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmekti. Final maçının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

08.01.2024 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran ilçesinde belediye tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

İlçedeki bir halı sahada düzenlenen final turnuvasında Kaos Team Takımı, Yağıbasan Mahallesi Takımı'nı 3-1 yenerek birinci oldu.

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, ilçedeki gençler arasında birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini söyledi.

24 takımın mücadele ettiği turnuvanın renkli görüntülere sahne olduğunu ifade eden Ensari, şöyle konuştu:

"Özellikle gençlerimizin turnuvada, İsrail'in işgali altındaki Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla açtıkları pankart, attıkları sloganlar bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu hassasiyetlerinden dolayı gençlerimizi tebrik ediyorum. Turnuvamıza katılım sağlayarak bizlere büyük bir heyecan yaşatan takımlarımıza da teşekkür ediyorum."

Final maçının ardından Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ve Başkan Ensari, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van Çaldıran'da düzenlenen futbol turnuvası sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement