Van'da Bir Çadır Yangını Daha - Son Dakika
Güncel

Van'da Bir Çadır Yangını Daha

Van\'da Bir Çadır Yangını Daha

Van'da depremzedelerin geçici olarak barındığı çadırlardaki yangınlar son bulmuyor.

09.12.2011 15:35

Van'da depremzedelerin geçici olarak barındığı çadırlardaki yangınlar son bulmuyor. Kevenli TOKİ konutları yanına kurulan iki çadır, bir anda alevler arasında kaldı. 8 kişinin yaşadığı çadırlarda düdüklü tencere ve piknik tüpü patladı. Çevredekilerin erken müdahalesiyle facia önlendi.

Van'daki 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin geçici barındığı çadırlardeki sobalar tehlike saçıyor. Çıkan çadır yangınlarında şu ana kadar 4 çocuk hayatını kaybederken, bugün sabah yine yan yana kurulan iki çadır, sobadan sıçrayan kıvılcımdan yandı. Fevzi Kaya'nın çadırında başlayan yangın bir anda Orhan Acar'ın çadırına da sıçradı. Çevredekilerin anında müdahalesiyle Kaya ve Acar ailesinden 8 kişi alevlerden kurtarıldı. Ardından çadırdaki piknik tüpü ve düdüklü tencere büyük bir gürültü ile patladı. Bomba etkisi yapan patlamalarda bir kadın hafif yaralandı.

Kızılay her iki aileye yeni çadırlar kurdu. Küle dönen çadırda vatandaşlar soğutma çalışmalarını ardından yangın alanında, değerli eşyalarını aradı.

OB-MÇ-(FE/AAA) - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Bir Çadır Yangını Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement